Kézilabda: Rossz főpróba - békési búcsú a kupától

2018. szeptember 9. 15:47 | behir

Az NB I B-s bajnokság főpróbáját jelentette a kecskeméti Magyar Kupa mérkőzés, a Békés-Drén KC férfi kézilabdacsapatának. A viharsarki alakulat 45 percen át fej-fej mellett haladt a jó képességű házigazdákkal, akik a végén koncentráltabb játékkal vívták ki a továbbjutást a sorozat második körébe.

 

Kecskeméti TE–Békés-Drén KC 27–19 (11–12)
Magyar Kupa férfi kézilabda-mérkőzés. Kecskemét, 300 néző. Vezette: Földesi, Halász.
Békés: Pajkó – Csuka 5, Sebestyén 2 (1), Gál 1, Martonosi 2, Gazsó 2, Gidai 1. Csere: Domokos (kapus), Oláh 3, Kecskés 1, Székely 2, Fedor, Szabó P., Kovács L., Dénes, Hajdu. Edző: Papp Bálint.
A Kecskemét legjobb góldobói: Halász 9 (4), Szamos 7.
Kiállítások: 4, illetve 4 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 1/1.

Az első percek tapogatózó játéka után a Kecskemét vette át a mérkőzés irányítását. Ennek következtében a házigazda hátromgólos előnyre tett szert a félidő közepére. Rendezte sorait a vendég csapat és egy 5-0-s sorozattal megfordította az eredményt, így minimális előnnyel vonulhatott pihenőre - írja a békési klub hivatalos oldala.

A térfélcsere után felváltva estek a találatok, döntetlen körüli állás mellett. A találkozó utolsó negyedéhez érve a békésiek támadásbeli hibáit kihasználva, fokozatosan elhúzott a házigazda, így végül magabiztos győzelemmel jutott a sorozat második fordulójába.

Papp Bálint: – Az utolsó negyedórában hagyott alább a koncentráció, így megérdemelten győzött a Kecskemét, melynek sok sikert kívánunk a folytatáshoz!

 

További programok »

FEL