Kézilabda: Ötödik meccsüket is megnyerték a békési fiúk

Az NB I B-s férfi kézilabda-bajnokság ötödik fordulója után is megtartotta 100 százalékos teljesítményét a Békés-Drén KC csapata. A második vonal Keleti csoportjának éllovasa megbízható játékkal verte a Székács KE együttesét, ami jó előjel lehet a keddi, Cegléd elleni hazai Magyar Kupa mérkőzésre – tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.

 

Békés-Drén KC–Törökszentmiklósi Székács KE 26–21 (15–9)

NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 200 néző. Vezette: Rontó, Szanyi.

Békés: PAJKÓ – HERCZEGH 5, Cifra 4, Sebestyén 2, Szilágyi, Pánczél 2, Kovács P. 2. Csere: Domokos D. (kapus), KOPCSÁK 1, Fedor 1, HAJDU 5, Oláh 3 (1), Varsandán, Gazsó 1, Kánya, Gál. Edző: Papp Bálint.

A Törökszentmiklós legjobb góldobói: Soós 5 (1), Takács 4, Nagy A. 4.

Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 4/2.

Nagy iramban kezdett a listavezető hazai alakulat, néhány percnyi játék után már három találattal járt előrébb. A folytatásban is hosszú időn keresztül megmaradt ez a különbség, csak a félidő utolsó perceiben tudott jelentősebb előnyre szert tenni a Békés, amely Pajkó bravúrjaival lépett el riválisától.

Szünet után komoly gólpárbajjal kezdtek a csapatok, a vendégek tartották a lépést, mi több az 51. percre három gólra sikerült felzárkóznia. Gyorsan rendezte sorait a házigazda és Pajkó védéseivel megszerezte őszi ötödik győzelmét is.

Papp Bálint: – Fontos két pontot tartottunk itthon. Kiemelkedő kapusteljesítményünk nagymértékben hozzájárult a győzelmünkhöz. Gratulálok a csapatomnak!

Megosztás:

Címke: , , ,