Kézilabda Magyar Kupa: Az orosháziaknak nem okozott gondot a továbbjutás

2018. október 10. 11:03 | behir

Az Orosházi FKSE-LINAMAR magabiztos, hétgólos sikert aratott a Nyíregyháza otthonában és bejutott a Magyar Kupa harmadik fordulójába.

 

Nyíregyházi SN KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-29 (11-14)

Magyar Kupa férfi kézilabda-mérkőzés. Nyíregyháza, 50 néző. Vezette: Bonifert, Oláh V. Orosháza: Herjeczki – Kiss A. 1, Karap 4, Lele 4 (3), Mátó 4, Mihály 5 (2), Zalai 2. Csere: Majdán (kapus), Ambrus 1, Pásztor M., Döme, Ferenczi 1, Bella, Németh L. 4, Zvolenszki 3. Vezetőedző: Bakó Botond. A Nyíregyháza legjobb góldobói: Szűcs 5 (1), Varga L. 3, Nagy Cs. 3.
Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 7/5.

Az Orosháza háromgólos előnyt szerzett a meccs elején, amit a játékrész közepéig sikerrel őrzött meg - írja a klub hivatalos oldalának beszámolója. Ekkor egy jó periódussal egyenlítettek a házigazdák (19. p.: 8-8), de Mihály Zsolték nem sok örömöt hagytak nekik, mivel a szünetig visszaállították a korábbi rendet.

A második félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, a nyíregyháziaknak a 45. percre sikerült egyetlen találatra felzárkózniuk (19-20). Mindez azonban mintha túl sok energiát kivett volna belőlük, így az utolsó negyedórában már az történt a pályán, amit a látogatók akartak. A vendégek mindent egybevetve magabiztos győzelemmel jutottak a sorozat harmadik fordulójába.

Bakó Botond: – Három játékosunk maradt otthon különböző okok miatt, de nélkülük is továbbjutás volt a célunk, illetve az, hogy mindenkit játszatni tudjunk. Mindkét kihívást megoldottuk. Örülök annak, hogy sérülés nélkül túl vagyunk a meccsen, és mindenki sok időt tölthetett a pályán.

 

További programok »

FEL