Kézilabda Magyar Kupa: Az Újváros ellen folytatják a csabai lányok

2017. november 16. 16:03 | behir

Megtartották a női és a férfi Magyar Kupában is a 4. forduló sorsolását. A két, még versenyben lévő Békés megyei csapatra nem vár könnyű feladat, azonban a békéscsabai lányok és az orosházi fiúk is hazai pályán fogadhatják ellenfelüket - közölte a szövetség hivatalos honlapja.

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese az idei sorozatban két, alacsonyabb osztályú ellenfelet búcsúztatott. A 4. fordulóba már csak első osztályú csapatok jutottak. A lila-fehérek ebben a körben a Dunaújváros együttesét fogadhatják hazai pályán. A két csapat már találkozott a bajnokságban, akkor az Előre NKSE hazai pályán 34-22-es vereséget szenvedett.

 

Női Magyar Kupa, 4. forduló:

Kisvárdai KC – GVM Europe Vác, Alba Fehérvár KC – Siófok KC, Érd – DVSC-TVP, EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Dunaújvárosi KKA

A forduló hivatalos játéknapja 2018. január 17.

Az elöl álló csapatok a mérkőzések pályaválasztói. Az NB I 2016-17-es idényének első két helyezettje, a Győri Audi ETO és az FTC-Rail Cargo Hungaria a négyes döntőben kapcsolódik be a sorozatba.

 

Az orosházi fiúk az előző körben Dabason győztek egy góllal, miután a két csapat bajnoki összecsapását pár nappal korábban a Pest megyei gárda nyerte. A 4. fordulóban hazai pályán léphetnek pályára Buday Dániel tanítványai, ugyanis a Csurgót sodorta az útjukba a sorsolás. A két alakulat éppen szerdán lépett pályára egymás ellen a hazai pontvadászatban, amikor ötgólos hazai siker született az Eötvös Sportcsarnokban.

 

Férfi Magyar Kupa, 4. forduló:

Orosházi FKSE Linamar-Csurgói KK, Ceglédi KKSE - FTC-Balatonfüredi KSE (november 22.) győztese, Eger SBS Eszterházy-Grundfos Tatabánya, Balmazújvárosi KK-Sport36 Komló

 

A forduló hivatalos játéknapja 2017. december 13.

Az elöl álló csapatok a mérkőzések pályaválasztói. Az NB I 2016-17-es idényének első két helyezettje, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged a négyes döntőben kapcsolódik be a sorozatba.

 

További programok »

Sport

Csabai kispályás: Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye a Tavaszi Kupán

Vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódott a Tavaszi Kupa kispályás labdarúgó torna 1. fordulója Békéscsabán. A hagyományos Téli Kupa helyett szervezett megmérettetés célja, hogy a bajnokságban induló csapatok felmérjék, hogy hol tartanak az áprilisi bajnoki rajt előtt.
08:28
FEL