Kézilabda Magyar Kupa: A Siófok ellen az elődöntőért

2018. január 23. 16:49 | behir

Elkészült a férfi és a női kézilabda Magyar Kupa ötödik fordulójának sorsolása, az innen továbbjutók már a négyes döntőbe kerülnek – számolt be a szövetség hivatalos oldala.

Mint arról beszámoltunk, a lila-fehérek bravúros győzelmet arattak a Dunaújvárossal szemben. A Békéscsabai Előre NKSE az elődöntőbe jutásért a Fehérvárt 30-23-as sikerével búcsúztató Siófok KC gárdáját fogadja. A másik ágon Érd-GVM Europe Vác mérkőzést rendeznek.

A férfiaknál a jövő heti Ceglédi KKSE-Balatonfüredi KSE mérkőzés győztese találkozik a február 13-án sorra kerülő Eger SB Eszterházy-Grundfos Tatabánya KC párharc továbbjutójával, ezen kívül még Balmazújvárosi KK-Csurgói KK összecsapásra kerül sor. Mindkét meccset március 7-én rendezik.

A továbbjutók a négyes döntőbe jutnak, ahol a versenykiírás alapján az NB I tavalyi első két helyezettje vár rájuk: előbb a női final fourt rendezik március 16-17-én, itt a Győri Audi ETO és az FTC-Rail Cargo Hungaria már résztvevő, míg a férfiaknál a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged részvétele biztos az április 14-15-i tornán.

 

További programok »

FEL