Kézilabda: Ex-békéscsabai játékosokkal erősített az Érd

2020. június 4. 18:55 | Hidvégi Dávid

Nemcsak Hortváth Roland vezetőedző, hanem több korábbi békéscsabai játékos is az újjá épülő Érd együttesében folytatja a pályafutását. A csapat évekig az NB I stabil negyedik helyezettjének számított, de a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt, majd beszüntetett idény végén az edzőjét és majdnem az egész játékoskeretét elküldte.

Az előző évi keretből maradó Király Réka és Simon Armilla mellett nyolc játékos igazolásáról adott hírt az Érd női kézilabda csapata a hivatalos weboldalán. A 2020/2021-es szezont Horváth Roland irányításával kezdi meg az együttes, aki az előző három idényt a Békéscsabai Előre NKSE kispadján töltötte. A balszélső Fekete Bozsana az MTK-tól tér vissza, aki a védekezőspecialista-átlövővel, Horváth Dórával közösen érkezik a fővárosi kék-fehérektől.

Az új vezetőedző három korábbi játékosa is Érden folytatja, hiszen az átlövő Kopecz Barbara, a szélső Mézes Laura és a szintén átlövő Walfisch Mercédesz Békéscsabán már dolgozott Horváth Rolanddal, utóbbi azonban Székesfehérvárról igazol át. További új igazolás a Kispesttől érkező Mód Noémi és a Vácot elhagyó Szabó Kitti, akik szintén az Érden folytatják a karrierjüket. Az új igazolások között szerepel az egri Eszterházy SC által már bejelentett Győrffy Alexandra is. 

További programok »

Sport

Óriási bravúr! Az Előre NKSE idegenben győzte le az El-ben szereplő Siófokot

A 6. helyezett Siófok otthonában folytatta a női kézilabda NB I küzdelmeit a 12 fordulót követően utolsó előtti pozíciót elfoglaló Békéscsabai Előre NKSE kedden. A viharsarki együttes óriásit ment, hiszen a Mosonmagyaróvár ellen aratott siker után, immáron másodjára győzött le egy Európa-ligában szereplő együttest, ráadásul ez volt az első idegenbeli diadala ebben az első osztályú szezonban.
2023. január 31. 20:09
FEL