Kézilabda: Döntetlennel zárta az edzőtábort az Előre NKSE

2020. július 31. 07:19 | behir

A Békéscsabai ENKSE a hajrában négygólos hátrányból egyenlített és 31-31-es döntetlent játszott az NB I/B-s Vasas ellen Tatán.

 

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE-Vasas 31-31 (13-15)

Felkészülési női mérkőzés, Tata, zárt kapuk mellett. Vezette: Kovács T., Márfi.

Békéscsaba: Mistina – Andróczki, Borgyos 6, Kukely A. 6, J. Agbaba 2, Petika 3, Fodor-Bottó 2. Csere: Szabó D., Csizmadia (kapusok), Giricz, Kukely K. 2, Vámosi P. 9 (5), Iván 1, Mitrovics, Bucsi, Török F. Vezetőedző: Vida Gergő.
A Vasas legjobb dobói: Tóth M. 7 (2), Hadnagy 4, Szatmári 4, Szilovics 4.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 8/5.

Az első tíz percben felváltva estek a gólok (4–4), majd a fővárosaik vezettek egy-két góllal. A félidő hajrájában az NB I/B-s Vasas kétgólos előnyt szerzett a szünetre - írja acsabai klub beszámolója. Fordulás után a Békéscsaba átvette a vezetést (40. perc.: 20–18). A Vasas azonban nem adta fel, kihasználta a csabaiak hibáit, és az 50. percre 27–23-ra fordított. Az utolsó tíz percben a lila-fehérek nagy hajrát vágtak ki, és így sikerült az egyenlítés.

 

(Fotó: Antal János)

(Fotó: Antal János)

 

A csapat pénteken délután az edzőtábor végén utazik haza Békéscsabára.

Vida Gergő: Nem azt a teljesítményt nyújtottuk, mint kedden a Mosonmagyaróvár ellen, hiszen akkor egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, de ez most nem jött össze. Az edzőtábor végén járunk már és ez látszott a koncentráción és a teljesítményen is. A mérkőzésen ismét mindenki kapott lehetőséget, van aki tudott élni azzal és van aki sajnos nem. A teljesítménnyel egyáltalán nem vagyunk elégedettek. A találkozó egyetlen pozitívuma, hogy a végjátékban sikerült egy döntetlent elérni.

 

További programok »

FEL