Kézilabda: Döntetlennel nyitottak az orosháziak

2020. július 25. 10:14 | behir

Az Orosházi FKSE-LINAMAR –hazai pályán 30-30-as döntetlent játszott a Dabas ellen első felkészülési mérkőzésén pénteken.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Dabasi KC VSE 30-30 (15-16)

Felkészülési kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. V.: Paska, Varga S. Orosháza: Majdán – Kiss A. 2, Tóth K. 4, Bella 1, Döme 6, Sakic 6, Németh L. 6 (1). Cs.: Özmusul (kapus), Lászlai 1, Kancel, Lele, Molnár G., Ushal 4, Pásztor M. Vezetőedző: Ratko Djurkovic. A Dabas legjobb dobói: Török Á. 5, Hajdú, Ács 4-4.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/0.

A járványhelyzet miatt egy ideig kérdéses volt, hogy nyilvánosak lesznek-e az OFKSE hazai edzőmérkőzései. Az egyesületnél úgy határoztak, hogy az érvényben lévő hatósági előírások és az Magyar Kézilabda Szövetség ajánlásainak maximális figyelembevételével biztosítják a lehetőséget, hogy az érdeklődők megtekinthessék a zöld-sárgák soron következő hazai edzőmérkőzéseit. Két héttel a felkészülés megkezdése után az ugyancsak első osztályú Dabas ellen játszotta le első tesztmérkőzését az NB I-es Orosházi FKSE-LINAMAR alakulata.

 

Németh László hat alkalommal köszönt be a dabasiaknak (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

 

Kiegyenlített mérkőzésen igazságos döntetlen született - számolt be a klub hivatalos oldala. Sok hibával játszottak a csapatok, mindkét edző folyamatosan forgatta együttesét. Hazai oldalon akadtak biztató momentumok.

Az orosháziak legközelebb július 30-án, pénteken 17 órától szintén hazai környezetben a Cegléd ellen lépnek pályára.

Ratko Djurkovic: – Klasszikus első mérkőzés volt. Nehéz dolguk volt a fiúknak, hiszen hosszú szünet után tértek vissza, de túl sok butaságot követtek el a pályán. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz az év legrosszabb mérkőzése.

 

További programok »

FEL