Kétszer lopott ugyanarról a helyről

2017. október 10. 09:38 | behir

Szerszámokat, kisgépeket lopott egy telephelyről egy férfi Békésen. A rendőrség vádemelést javasol ellene - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kétszer lopott 2017 júniusában ugyanarról a telephelyről egy férfi Békésen. Az ott lévő műhelyből többek között rézkábeleket, szerszámkészleteket, fúrógépet és sarokcsiszolókat vitt el. A lopott dolgok nagy részét eladta, a kábelekről leszedte a burkolatot és leadta egy fémfelvásárlónál.

A rendőrök elfogták a 21 éves békési B. Jánost, aki beismerte, hogy kétszer is átmászott a telephely kerítésén, a műhelybe pedig az egyik ablakon keresztül jutott be. A Békési Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol. A 2017. október 6-án lezárt nyomozás iratait a rendőrség továbbította a Békési Járási Ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Pilótákat veszélyeztetett a lézerező férfi

Bíróság elé állt az a békési férfi, aki a tavalyi évben lézeres vadriasztóval zavarta meg egy sétarepülő pilótáját. A Gyulai Törvényszék által elrendelt előkészítő tárgyaláson a vádlott nem ismerte el bűnösségét.
2020. január 22. 18:41
FEL