Két meccs, két győzelem – A BRSE U17-es csapata küzdelmes győzelmet aratott

2021. október 9. 18:30 | Csiffáry Zsuzsanna

Két győzelmet söpört be a Békéscsabai Röplabda Egyesület U17-es csapata szombaton. Németh-Tóth Eszter együttese küzdelmesen játszott a két mérkőzésen.

A sötétkék mezben pályára lépő BRSE elsőként az Emericus BDSE gárdájával csapott össze. A csabai győzelmet aratott, a házigazda szűk egy óra alatt 3-1-re diadalmaskodott.

– Nagyon jól éreztem magam a mai meccsen. Az egész csapat küzdött, büszke vagyok mindenkire. Az edzés folyamata nem volt nehéz, csak annyi kihívás volt csak, hogy mindenkinek össze kellett szoknia ismét a nyár után, és fejlődött a csapatszellem – mondta el Frisnyicz Karina utánpótlás játékos. 

 

Galéria

 

A csabaiak U17-es csapatának megbízott edzője elégedett volt játékosai teljesítményével. Németh-Tóth Eszter hangsúlyozta, hogy küzdelmes játékot tudhatnak maguk mögött, de többet vár a jövőben a sportolóktól. 

– Két mérkőzést játszottunk. Az első mérkőzést az Americus BDSA csapata ellen, a másodikat pedig az Eger csapata ellen. Az első mérkőzés egy 3:1-es győzelmet hozott. Ebben a játékban az első szett nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Gyenge volt a nyitás, fogadás. Úgy gondolom, hogy a sportolóknak is átkellett esniük a holtponton, majd behúzták a mérkőzést. A második meccs inkább szólt a küzdelemről, s ebből a lányok produkálták, amit kellett. Elégedett voltam a mutatott játékkal, de azért tudunk mi ennél jobban röplabdázni – fogalmazott Németh-Tóth Eszter.

 

Galéria

 

 

További programok »

FEL