Két körözött férfit és egy tolvajt fogtak a Békés megyei rendőrök

A rendőrök egy lopás gyanúsítottját fogták el Dombegyházon és körözés alapján intézkedtek Lőkösházán, valamint Sarkadon. 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 30-án, 22 óra 15 perc körül Dombegyházon elfogták egy korábban történt lopás gyanúsítottját – írja a police.hu. A 24 éves dombegyházi férfi egy házból szerszámokat és egyéb dolgokat vitt el. A rendőrség lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei augusztus 30-án elfogtak egy román állampolgárt. A 44 éves férfi egy nemzetközi gyorsvonat utasaként belépésre jelentkezett. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy közokirat-hamisítás bűntett miatt elfogatóparancs van ellene érvényben. A férfit előállították és kihallgatták.

Sarkadon, a Kodály utcában augusztus 30-án igazoltattak a rendőrök egy fiút. Engedély nélkül volt távol abból az intézményből, ahol él, ezért a Békési Rendőrkapitányság elrendelte a körözését. A 16 éves fiatalt a rendőrök átadták a gyámjának.

Megosztás:

Címke: , , , ,