Két körözött férfit és egy tolvajt fogtak a Békés megyei rendőrök

2017. augusztus 31. 10:26 | behir

A rendőrök egy lopás gyanúsítottját fogták el Dombegyházon és körözés alapján intézkedtek Lőkösházán, valamint Sarkadon. 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 30-án, 22 óra 15 perc körül Dombegyházon elfogták egy korábban történt lopás gyanúsítottját - írja a police.hu. A 24 éves dombegyházi férfi egy házból szerszámokat és egyéb dolgokat vitt el. A rendőrség lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei augusztus 30-án elfogtak egy román állampolgárt. A 44 éves férfi egy nemzetközi gyorsvonat utasaként belépésre jelentkezett. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy közokirat-hamisítás bűntett miatt elfogatóparancs van ellene érvényben. A férfit előállították és kihallgatták.

Sarkadon, a Kodály utcában augusztus 30-án igazoltattak a rendőrök egy fiút. Engedély nélkül volt távol abból az intézményből, ahol él, ezért a Békési Rendőrkapitányság elrendelte a körözését. A 16 éves fiatalt a rendőrök átadták a gyámjának.

További programok »

Kék hírek

Két keréken is óvják a csabaiak biztonságát

A kerékpáros rendőrjárőr-szolgálat 2016-ban az önkormányzat támogatásával indult el Békéscsabán. A kerékpáros rendőrök amellett, hogy a bűncselekmények, közlekedési balesetek megelőzését, a közbiztonság erősítését szolgálják, a szabályok betartásával példát mutatnak a kerékpárosoknak.
14:06
FEL