Két kerékpáros sérült súlyosan szerdán

2019. október 31. 09:47 | behir

Az egyikük Orosházán, a másik Gyulán ütközött autóssal.

Egy kerékpáros kikanyarodott egy személygépkocsi elé Orosházán, a Lehel utca és a Thék Endre utca kereszteződésében október 30-án 16 óra körül – olvasható a police.hu-n. Összeütköztek és a kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Gyulán, a Karácsonyi János utcában, október 30-án 17 óra 15 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

Lopás bűncselekmény miatt körözött férfit fogtak el a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. A 24 éves román állampolgár 2019. október 30-án 21 óra 15 perckor belépésre jelentkezett a battonyai közúti határátkelőhelyen. Ellenőrzésekor kiderült, hogy a Kiskőrösi Járásbíróság elrendelte a körözését, ezért a férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

További programok »

Gyula

Dr. Kulcsár László: Méz-nagyhatalom vagyunk

„Okos legyél, gyógyszer helyett mézet egyél” – megnyitották a tizenkettedik Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivált, amely péntek délutántól egészen vasárnap délig várja az érdeklődőket Gyulán. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei elnöke hangsúlyozta, hogy minőségi a magyar méz, szemben az ázsiai termékekkel.
2019. december 6. 19:18
FEL