Két kerékpáros sérült súlyosan szerdán

2019. október 31. 09:47 | behir

Az egyikük Orosházán, a másik Gyulán ütközött autóssal.

Egy kerékpáros kikanyarodott egy személygépkocsi elé Orosházán, a Lehel utca és a Thék Endre utca kereszteződésében október 30-án 16 óra körül – olvasható a police.hu-n. Összeütköztek és a kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Gyulán, a Karácsonyi János utcában, október 30-án 17 óra 15 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

Lopás bűncselekmény miatt körözött férfit fogtak el a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. A 24 éves román állampolgár 2019. október 30-án 21 óra 15 perckor belépésre jelentkezett a battonyai közúti határátkelőhelyen. Ellenőrzésekor kiderült, hogy a Kiskőrösi Járásbíróság elrendelte a körözését, ezért a férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

További programok »

Gyula

Egy közgaszdász szemével a világ: Körülöttünk színes a város

Nagyváradi származású, jelenleg Budapesten élő festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás hétfőn Gyulán, a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban. A Sólyom Katerina képeiből összeálltott tárlatot a Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezte meg a magyar kultúra napja alkalmából.
2020. január 22. 12:06
FEL