Két eltűnt gyermeket is találtak Békés megyében

2018. október 15. 10:06 | behir

Gyomaendrődön közlekedési balesetnél helyszíneltek, Orosházán körözés alapján intézkedtek, Békéscsabán és Végegyházán pedig eltűnt fiatalokat találtak meg a rendőrök.

Gyomaendrődön, a Szent István utca és a Magtárlaposi utca kereszteződésében, október 14-én, 7 óra 15 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő.

Orosházán, október 14-én előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság lopás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 49 éves T. Györgyöt az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Eltűnés miatt körözött fiatalokat találtak meg a rendőrök október 14-én, Békés megyében. Egyiküket 8 óra 30 perc körül Békéscsabán, a másik fiatalt pedig 14 óra előtt néhány perccel Végegyházán igazoltatták a rendőrjárőrök. Mindkettőjüket a Szarvasi Rendőrkapitányság kereste, mert engedély nélkül voltak távol abból az intézményből, ahol élnek.  A rendőrök a fiút és a lányt is biztonságba helyezték, lakásotthonokba vitték őket, majd értesítették a nevelőjüket.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL