Két csellengőt vittek haza

2016. július 15. 07:47 | Fekete Kata

Balesetek az utakon, eltűnés miatt keresett fiatalokat helyeztek biztonságba és körözött férfit fogtak el a rendőrök Békés megyében csütörtökön.
 

Három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán egy kocsi 0 óra 35 perckor villanyoszlopnak ütközött, majd egy fának csapódva állt meg. Az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. Pusztaföldvár felől Orosháza irányába haladt egy teherautó, amikor 11 óra 15 perckor árokba hajtott. A jármű két utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Békéscsabán 14 óra 30 perckor tolatás közben gyalogost ütött el egy autó, a járókelő súlyos sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.
 
A Sarkadi Rendőrkapitányság járőrei egy 14 éves helyi fiút igazoltattak, akinek a Szarvasi Rendőrkapitányság az eltűnése miatt a védelembe helyezését rendelte le. A fiút a rendőrök nevelőotthonba vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei eltűnés miatt keresett 17 éves orosházi fiút találtak meg. A rendőrök őt is nevelőotthonban helyezték biztonságba.
 
A Gyulai Rendőrkapitányság járőrei elfogtak egy 35 éves gyulai férfit, aki ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága adott ki elfogató parancsot. A rendőrök F. Györgyöt átadták az Igazgatóság munkatársainak.
Forrás: Police.hu

További programok »

FEL