Két baleset és egy ittas sofőr miatt intézkedtek a rendőrök pénteken

2021. december 4. 10:09 | behir.hu

Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés december 3-án.

Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában 16 óra 30 perc körül egy autóbusz vezetője azért, hogy elkerülje egy személygépkocsival az ütközést, vészfékezett. A buszon utazó egyik utas könnyebben megsérült számolt be róla a rendőrség.

Két órával később egy személyautó vezetője Csabacsűdön, a Zrínyi Miklós utcából úgy hajtott fel a 44-es számú főútra, hogy nem adott elsőbbséget és összeütközött egy másik autóssal. A mentők az előbbi jármű vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szintén pénteken 11 óra 30 perc körül Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszondás ellenőrzéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. A rendőrök előállították, majd miután még két mérés eredménye lett pozitív, elvették a 66 éves orosházi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Kék hírek

Békéscsaba és Gerla közt történt baleset résztvevőjét keresi a rendőrség

Kedden a Békéscsaba és Gerla közötti úton összeütközött két személygépkocsi. Senki nem sérült meg, de az egyik autós a baleset után nem állt meg. A rendőrség kéri őt, hogy a történtek tisztázása érdekében jelentkezzen. Várják azok bejelentését is, akik bármit tudnak az esetről, vagy az ütközésben megsérült autóról.
2022. január 19. 11:11
FEL