Készüljünk hazánk dzsesszmágusára – Emilio a Csabagyöngyébe tart

2016. május 14. 06:00 | behir.hu

A már több fronton is bizonyított, közkedvelt zenész hamarosan ellátogat hozzánk.

Emilio 13 évesen látott először dobfelszerelést közelről, és rögtön fel is csillant a szeme, mivel rögtön beleszeretett a hangszerbe. Fél év sem telt, és már saját együttesével próbált. Ezek voltak a dzseszztrón felé vezető út első kövei. Emilio sok munkával, viszonylag rövid idő alatt foglalhatta el az Európa legjobb jazzdobosának járó helyet.

Erről az ösvényről természetesen számos fontos állomást nevezhetünk meg kezdve a népszerű duettektől (Dopeman, Fiesta), a Sting-koncert előtti fellépésen át a különböző televíziós szereplésekig. Emilio tehetségét a temérdek - hazai és nemzetközi - szakmai elismerés bizonyítja igazán. A hosszú lajstromban “szerényen megbújik” a völklingeni világ énekverseny győztesének címe, egy Fonogram-díj, valamint a már említett “Európa legjobb jazzdobosa” titulus.

A rajongók nagy örömére a művész családjával útra kel május 19-én, és meg sem áll Békéscsabáig. A célja az, hogy azon a bizonyos csütörtöki napon, - este 19 órától - egy szál zongorával karöltve egy felejthetetlen önálló est keretein belül brilírozzon a Csabagyöngye Kulturális Központ színpadján. 

Az előadásra még kaphatóak belépőjegyek, 3000 forintos áron. A koncerten VIP szekció is kialakításra kerül, melyet az első három sor foglal majd magában. Ezeket a helyeket korlátozott számban, 5000 forintért lehet elfoglalni.

Az est Facebook-eseményét IDE KATTINTVA érheti el, ahol bővebb információt kaphat a jegyfoglalásról.

 

FEL