Kertész Petra Békéscsabán folytatja

2024. május 19. 11:58 | behir.hu

Sorra jelenti be a BRSE a távozó és a karrierjüket Békéscsabán folytató játékosok névsorát.

A klub vasárnap délelőtt közösségi oldalán jelentette be, hogy saját nevelésű liberója, Kertész Petra Békéscsabán folytatja sportpályafutását.

Mint írták, a liberó az elmúlt években töretlen ütemben fejlődött, ezt bizonyítja, hogy ismét meghívást kapott a magyar válogatottba. A 21 éves játékos az előző szezon bronzpárharcában is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a MÁV Előre ellen, és főszerepet vállalt abban, hogy a csabai csapat végül odaért az Extraliga harmadik helyére.

Hozzátették: nincs könnyű helyzetben, hiszen Molcsányi Rita visszavonulásával jókora űrt kell betölteni, de idén már többször is megmutatta, hogy készen áll a feladatra.

Molcsányi mellett Bodnár Dorottya is úgy döntött, hogy befejezi aktív pályafutását, míg szombaton az derült ki, hogy Pintér Andrea eligazol a klubtól. 

További programok »

Sport

Cirkuszban is bombasztikus teljesítmény – ilyenek a csabai légtornászok

Az ALEhopp AirBorn CircusFest egy légtorna verseny, melyet a Richter Safari Park területén található cirkuszsátorban rendeztek meg hétvégén, immár másodjára. Szombatról egy, vasárnapról három aranyat hoztak a Sportolj Békés Megye SE lég-lányai, de a többi színesfém is helyet kapott a nyakakban.
16:08
FEL