Kerékpáros ütött el egy gyalogost Békéscsabán

2021. szeptember 23. 10:07 | behir.hu

Nagyszénáson egy kerékpáros gyermek nem adott elsőbbséget egy autósnak, összeütköztek.

Békés megyében 2021. szeptember 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Irányi utcában 9 óra után néhány perccel egy kerékpárral közlekedő nő elütött egy gyalogos férfit, aki egy jármű mögül lépett az útra. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Nagyszénáson, az Orosházi út és a Táncsics utca kereszteződésében 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros gyermek nem adott elsőbbséget egy személyautó vezetőjének és összeütköztek. A mentők a fiatal fiút könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 22-én 3 óra 30 perc körül Mezőberényben, a Petőfi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 29 éves szegedi férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu
 
 
 

További programok »

FEL