Kerékpáros gyereket ütöttek el

2016. március 20. 09:24 | Fekete Kata

Egy kerékpáros gyerekkel ütözött Békésen egy autó és a hozzá kapcsolt utánfutó tegnap 12 órakor. A kereszteződésben a gyerek elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán kerékpárjával közlekedő nő 13 órakor balra kanyarodása közben összeütközött az őt előző kocsival. A biciklis elesett és súlyos sérülést, kéztörést szenvedett.

Szeghalom külterületén kerékpárjával közlekedő férfi 14 órakor balra kanyarodása közben összeütközött az őt előző személygépkocsival. A biciklis elesett és könnyebben sérült meg. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Békési Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt március 19-én szabálysértési őrizetbe vett egy 58 éves békési férfit. L. Györgyöt igazoltatták a rendőrök, aki annak ellenére közlekedett egy lassújárművel, hogy a Békési Járásbíróság korábban eltiltotta a vezetéstől. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit 3 napon belül bíráság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának végzése alapján március19-én elfogtak és előállítottak egy 37 éve szentesi nőt. A rendőrök H. M-et Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

FEL