Kerékpár tulajdonosát keresi a rendőrség

2020. december 1. 15:07 | behir

A rendőrség lefoglalt egy Békéscsabáról ellopott biciklit. A tulajdonos a rendőrségen átveheti a kerékpárját.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lefoglalt egy kerékpárt, amelyet 2020 novemberében loptak el Békéscsabán. A bicikli tulajdonosa nem tett bejelentést, így a rendőrség nem tudja őt értesíteni a kerékpárja megtalálásáról. A rendőrség ezúton kéri a mellékelt képen látható kerékpár tulajdonosát, hogy jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. Tel: 66/523-700, 22-11-es mellék).

A tulajdonosnak be kell mutatnia a vázszámot tartalmazó adásvételi szerződést, vagy a tulajdonjogát bizonyító egyéb iratát. Ha ilyennel nem rendelkezik, tisztában kell lennie a kerékpár ismertető jeleivel (sérülések, feliratok, felszerelt tartozékok), illetve meg kell mondania azt is, hogy pontosan mikor és honnan lopták el a biciklijét. A kerékpárt telefonon előre egyeztetett időpontban lehet átvenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Itthon

Letartóztatta a bíróság a fizetés nélkül távozó vendéget - videóval

Mentősnek adta ki magát, úgy utazgatott az országban egy férfi. Vendégházakban szállt meg, majd fizetés nélkül távozott. A gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket. A gyulai rendőrök Pest megyében elfogták és Békéscsabán, a Békés megyei rendőrség fogdájában adtak neki szállást.
08:15
FEL