Karnyújtásnyira a feljutástól a Békéscsaba 1912 Előre második csapata

2021. június 7. 08:08 | Hidvégi Dávid

Háromgólos előnyre tett szert idegenben a Békéscsaba 1912 Előre második csapata a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpa SC ellen!

TARPA SC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. 0–3

Tarpa, Tarpa Sportcentrum. Vezette: Szigetvári Márk (Berényi Ákos, Punyi Gyula)

Tarpa: Somogyi Pál, Vajda Artúr, Szics Olekszij, Fejes János, Tüzes Zsolt, Dobrovolszki Jenő, Nádimov Norbert Jegorovics, Buda Péter, Fülöp Krisztián, Sándor István, Gál Richárd. Cserék: Cserepka András, Trombola Vilmos, Losonczi Bence, Rozman Sándor, Djákcsenkó Vitalij, Szabó Roland, Zagiev Vitálij. Vezetőedző: Huszák Géza

Békéscsaba: Czinanó Áron, Pilán Márkó, Sipaki Patrik, Bukor Zoltán, Kasik Ákos, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Csicsely János, Szabó Péter, Fazekas Lóránt, Szabó Zsombor. Cserék: Laky László, Czvalinga Áron, Farkas Ádám, Máris Dominik, Pap Szabolcs, Zelik Csaba, Varga Tamás. Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Szabó Péter (49. perc), Ilyés Tamás (65. perc), Varga Tamás (93. perc).

 

A lila mezes együttes vasárnap a Megye I. osztályozóján lépett pályára az NB III-as feljutás reményében. Az Előre a mérkőzés 49. percében szerezte meg  a vezetést Szabó Péter révén, aki a 2020/21-es szezonban az első csapat alapembere volt. A vendégek végig uralták a második félidőt: a 65. percben Ilyés Tamás megduplázta az előnyt. A hosszabbításban Varga Tamás is betalált, ezzel beállítva a 3–0-s végeredményt. A feljutás sorsa szombaton 17 órától dől el a két együttes visszavágóján. 

A csabaiaknál az első keretből Szabó és Ilyés mellett Kasik Ákos, Máris Dominik, Fazekas Lóránt, Pap Szabolcs és Sipaki Patrik is pályára lépett. Az NB II-es csapat tagja volt korábban Czinanó Áron és Pilán Márkó is.

 

További programok »

Sport

FEL