Karácsonyi angyalok – december 12-e a cipősdobozos ajándékok leadási határideje

2017. december 8. 10:08 | behir

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Bonnyai Sándor és Bonnyai Anna ismét Karácsonyi angyalok cipősdoboz akciót hirdetett. Múlt évben, társadalmi összefogással 702 cipősdoboznyi szeretetcsomagot osztottak ki a kárpátaljai magyar gyermekeknek, szeretnének idén is minél több rászoruló gyermeket meglepni karácsonyi ajándékkal. Az ajándékokat a Békéscsabai Médiacentrum is gyűjti, a leadás határideje december 12.

Bonnyai Sándor és Anna arra kérnek mindenkit, hogy aki csak teheti, töltsön meg egy cipősdobozt ajándékkal, amely egy-egy gyermekhez viszi majd el a szeretet üzenetét. Az összegyűlt csomagokat  idén is személyesen osztják ki a Tiszaágtelek, Nagydobrony, Kisdobrony, Bótrágy és Dimicső községben élő gyermekeknek.

 

Hogyan készíthetünk cipősdoboz ajándékot?

 

1. Keressünk egy jó állapotban lévő, üres cipős dobozt.

2. Döntsük el, hogy hány év körüli lánynak vagy fiúnak szánjuk az ajándékot.

3. A dobozt töltsük meg ajándékokkal a következők szerint – játékok: plüssállatok, kisautók, babák, labdák stb; iskolai eszközök: tollak, ceruzák, zsírkréta, kifestők, színezők; higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan, fésű, tusfürdő, tisztasági betét; egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, óra, napszemüveg, játék, ékszerek, hajgumik stb.

4. A doboz alját és tetejét külön kell becsomagolni a határon történő ellenőrzés miatt, majd el kell juttatni valamelyik gyűjtőpontra.

 

A csomagokat december 12-éig a Békéscsabai Médiacentrumban is leadhatják. Címünk: Békéscsaba, Szabadság tér 20-22.

A csomagok leadásának további helyszíneit itt találják meg.

 

További programok »

Itthon

Sporteszközöket adott a BRSE a Napsugárovinak

Könnyített súlyú röplabdákat, valamint egy tollaslabda-hálót adományozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület a Lencsési Óvodának. A sporteszközöket szerdán reggel adta át egyesület vezetése és játékosai a gyerekeknek.
2021. december 1. 13:57
FEL