Kapás lesz a Csabagyöngyében hétvégén

2016. szeptember 23. 12:00 | Mikóczy Erika

Szeptember 25-én vasárnap, immár negyedik alkalommal gyűlnek össze a hal szerelmesei a Csabagyöngye Kulturális Központ mögötti parkolóban, hogy idén is kifőzzék a legjobb halas ételeiket.

A Magyar Hal Napján a már hagyományos CsaKK Halfőző versenyen induló csapatoknak a legjobb tudásuk szerint kell elkészíteniük a halas fogást, melyet a neves zsűri kóstol, értékel, és végül rangsorol. S bár ezen a versenyen nem kifejezetten a versengés a leglényegesebb, azért a díjazás nem marad el. A program vasárnap reggel kilenc órakor kezdődik, a csapatok felállítják a főző standjukat, előkészülnek, a zsűri elfoglalja a helyét, akik között mesterszakácsot és helyi ismert személyeket is köszönthetünk.

Már a reggeli órákban érdemes lesz kilátogatni, hiszen a színpadon számos fellépő szórakoztatja a közönséget, elsőként kilenc órától Hevesi Imi bácsi zenél a legkisebbeknek. Ahogy a finom illatok elkezdenek terjengeni, már Petri Lackás műsorának örülhet a közönség, és ebédidő tájékán fél tizenkettőkor a Plan B Acoustic Duo lép színpadra.

Az esemény számos programmal, fellépővel gazdagított, gyermekműsor, élőzene és az elmaradhatatlan esti dobolás, miközben a Szent Mihály Napi Csabaiságok részeként a Halfőző verseny idén is hagyományosan tűzgyújtással zárul. Napközben Hyper-Tone zenekar biztosítja a jókedvet, és természetesen az ellátogató közönség is kap a finom falatokból.

Az idei halfőző versenyen a jókedvről is gondoskodik a Csabagyöngye Kulturális Központ. A napsütéses jó időt garantálni nem tudják, azt viszont igen, ha esik, ha fúj, a szervezők készen állnak az eseményre, így esőnap esetén is megtartják a rendezvényt! A Csabagyöngye Kulturális Központ Agora terme készen áll majd ebédidőben eső esetén, így itt nyugodtan leülhet minden látogató és versenyző elfogyasztani egy finom halételt! További információért hívja a 06-66-444-229-es telefonszámot, érdeklődjön személyesen a Csabagyöngye Kulturális Központ információs pultjánál, illetve látogassa meg az intézmény honlapját: www.csabagyongye.com.

 

FEL