Kanyarodott volna, árokba hajtott

2016. május 18. 06:50 | Fekete Kata

Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki a gyanú szerint Magyarbánhegyesen ittasan vezette személygépkocsiját és árokba hajtott.

Polgárőrök tettek bejelentést a rendőrségre március 19-én arról, hogy Magyarbánhegyesen, a Damjanich utcában egy személygépkocsi árokba hajtott, a vezetője pedig ittas állapotban van. A rendőrök a helyszínre vonultak, ahol megállapították, hogy 11 óra 45 perc körül egy helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Rákóczi utcán, aki a Damjanich utcába kanyarodott, majd az úttest melletti árokba hajtott. A baleset következtében senki nem sérült meg. A helyszínelők a személyautó sofőrjénél ittasság ellenőrzést tartottak, aki pozitív értéket produkált, ezért mintavételre állították elő. Mivel az eljárás során kirendelt szakértő véleménye szerint a 44 éves férfi szeszes ital fogyasztásából származó ittas állapotban közlekedett, ezért gyanúsítottként hallgatták ki.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást május 12-én lezárta. Az eljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Battonyai Járási Ügyészségre.

Forrás: Police.hu

FEL