Feszülten indult a péntek

2018. május 25. 14:11 | behir.hu

Szóváltásba keveredett egymással két autós 2018. május 24-én, 8 óra körül Békéscsabán, a Bánszki utca és a Derkovits sor kereszteződésében- írja a police.hu A Bartók Béla út egy szakaszán egymás mellett, illetve mögött haladtak. Többször sávot váltottak, eközben nézeteltérés alakult ki közöttük. Amikor a Derkovits sori kereszteződésnél, piros lámpánál megálltak, egyikük kiszállt a kocsijából, odament a másik férfihoz és kérdőre vonta. A vita tettlegességig fajult, majd miután a lámpa zöldre váltott, a kiabáló autós is visszaült a kocsijába. Elindult és követte a másik autót, majd amikor annak vezetője egy iskola parkolójában megállt, folytatódott a szóváltás.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét férfi ellen büntetőeljárást indított.

A rendőrség a történtek kapcsán kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és legyenek tekintettel egymásra! Vitás helyzetekben is törekedjenek a biztonságra! A nézeteltéréseket ne az úton, menet közben próbálják meg rendezni, mert ezzel veszélybe sodorják magukat, a többi közlekedőt és zavarják a forgalmat.

További programok »

FEL