Három baleset a megye útjain - kettőt ittas járművezető okozott

2018. április 1. 11:49 | behir

Háromból két balesetet a gyanú szerint ittas járművezető okozott. Rajtuk kívül egy balesetveszélyesen közlekedő, a gyanú szerint szintén ittas autóst is előállítottak a rendőrök - számolt be közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyulán, március 31-én, 17 óra körül egy segédmotor-kerékpár vezetője útpadkára hajtott, elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Battonyán, március 31-én, 18 óra 30 perc körül a Klapka utca és az Állomás utca kereszteződésénél árokba sodródott egy személygépkocsi, amelyet a gyanú szerint egy ittas férfi vezetett. A balesetben az autó két utasa könnyebben megsérült.

Vésztő külterületén, április 1-jén, 2 óra 15 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és felborult. Az autó vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 1-jén, 2 óra 45 perc körül a 47-es számú főút Körösladány és Szeghalom közötti szakaszán. Egy személygépkocsi vezetője balesetveszélyesen, világítás nélkül közlekedett. Igazoltatásakor az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett, majd a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök a férfi ellen büntető feljelentést tettek. A vezetői engedélye nem volt nála, így azt a helyszínen nem lehetett elvenni, de a rendőrség kezdeményezi a férfi vezetési jogosultságának szüneteltetését.

 

További programok »

FEL