Békéscsabán, Dévaványán és Mezőkovácsházán történtek balesetek szombaton

2018. május 27. 10:43 | behir

Békés megyében május 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Dózsa György úton, 0 óra 45 perc körül elesett egy motorkerékpáros. A balesetben a férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

Dévaványán, az Árpád utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros fiúnak. A fiú elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és oszlopnak, majd kerítésnek ütközött. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
2022. július 5. 13:47
FEL