Kábítószer az övtáskában és a kocsiban

2016. július 2. 10:34 | behir.hu

Kábítószergyanús fehér port foglaltak le a rendőrök egy autó vezetőjétől Békéscsabán, rövid időn belül pedig egy másik kocsiban is hasonló anyagot és injekciós tűket találtak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei egy személygépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték 2016. július 1-jén 17 óra 35 perc körül Békéscsabán, a Gyulai úton. A sofőr ruházatának átvizsgálása során az egyenruhások egy övtáskában 14 darab  kis méretű zacskót találtak, melyekben kábítószergyanús fehér por volt. Az anyag az elvégzett gyorsteszt alapján amfetamint tartalmaz, amely kábítószernek minősül, ezért a 47 éves békéscsabai H. K.-t  előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök alig egy órával később átvizsgálták egy 36 éves békéscsabai férfi házát és autóját is. A kutatás során előkerült több mint 50 darab injekciós tű, két papír tasakban pedig kábítószergyanús fehér port találtak a nyomozók. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya mindkét férfi ellen kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, melynek során szakértők bevonásával vizsgálják a lefoglalt anyagokat.

Forrás:police.hu

 

FEL