Kabán készültek a csabai harcosok

2020. január 27. 12:31 | behir

Bár már elkezdődött az idei kick-boksz versenyidény, a klubok egy része még mindig készül, küzdelmi edzésekkel gyakorol a meglehetősen zsúfoltnak ígérkező február-március hónap versenyeire. Ezt a célt szolgálta az a „sparring”, az a küzdelmi edzésgyakorlás is.

A rendkívül aktív Rácz Kickboxing Klub Kabán rendezte a Szigetszentmiklósi Kick-box S.E., a Combat 'D' SC Szeged, a Békéscsabai József Attila Lakótelepi SE - Dohányos Team, a Gönczi Team- Nyíregyháza, a Sólyom SC- Sárrétudvari, a Taskó Fight Team- Debrecen, a  Fényes Fight Team-Debrecen, a Rácz Kickboxing Team S.E. részvételével. A felkészülésen több, mint száz résztvevő vett részt. A Dohányos András vezette békéscsabaiak számára nagyon hasznos volt szombati közös edzés és a gyakorló küzdelmek – írta közleményében a Békés Megyei Harcművész Szövetség.

Békéscsabán, az East Warriors egyesület szervezésében február 15-én újabb gyakorlásra nyílik majd lehetőség, minden olyan szabályrendszerben, amire jelentkeznek a résztvevők.

További programok »

Sport

A Debrecen nyolc góllal nyerte a keleti rangadót Békéscsabán - galériával

Ezúttal sem sikerült győznie a Békéscsaba Előre NKSE csapatának a női kézilabda NB I-ben, miután a Debreceni VSC könnyedén vitte el a két pontot a városi sportcsarnokból. A DVSC-t nem zavarta meg, hogy ezúttal nem lehettek nézők az arénában és magabiztos győzelmet aratott a lilákkal szemben.
2020. február 22. 21:20
FEL