Júniusban visszatér a közkedvelt vetélkedő!

2024. április 18. 07:24 | behir.hu

Interneten és a verseny napján, a békéscsabai helyszínen is lehet jelentkezni a népszerű vetélkedőre, amelynek fődíja egy Škoda Scala személygépkocsi.

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőjét. Az országos döntőn minden évben a vármegyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt. Békés vármegyében június 1-jén 9 és 13 óra között lesz alkalmuk a vállalkozó kedvű családoknak arra, hogy összemérjék tudásukat. A szervezők a közlekedéssel kapcsolatos, játékos és szórakoztató feladatokkal a békéscsabai Škoda márkakereskedésben, a Szarvasi út 74. szám alatt várják majd az érdeklődőket. A kiírás szerint a két szülő mellett legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeknek is részt kell vennie a versenyben. Feltétel, hogy legalább az egyik szülő rendelkezzen érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel. A megmérettetésen a közlekedési szabályokra, az elsősegélynyújtásra és a rendőri karjelzésekre vonatkozó kérdések, gyakorlati feladatok is lesznek. A versenyen legjobban teljesítő család képviseli majd vármegyénket az országos döntőn, amelynek fődíja egy Škoda Scala személygépkocsi.

A „Közlekedik a család” vetélkedő részleteiről, a területi versenyek időpontjairól és a jelentkezés feltételeiről minden információt megtalálnak előzetesen, a program weboldalán. (https://www.kozlekedikacsalad.hu/)

További programok »

FEL