Júniusban útépítési munkák indulnak a Kereki összekötő úton és az Ormay soron

2023. május 23. 17:35 | behir.hu

Az aszfaltozási és burkolatfelújítási munkálatok várhatóan az idei év őszén fejeződnek be.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a VP6-7.2.1.1-21 pályázati konstrukció keretében benyújtott támogatási kérelem alapján 157.974.001, -Ft. támogatást nyert Békéscsaba külterületén tervezett közútfejlesztés megvalósítására. A projekt tárgya a Kereki Korona Zrt. tulajdonában lévő útszakasz szilárd burkolatának felújítása 521 méter hosszban, illetve az Ormay sor útszakasz 741 méter. hosszban szilárd burkolattal történő ellátása.

A munkálatok előre láthatóan a Kereki összekötő úton június 1-én, az Ormay soron pedig június 5-én kezdődnek. A kivitelező a munkák megkezdése előtt az érintett lakosságot, illetve vállalkozásokat szórólap útján kiértesíti. A teljesítés várható határideje: 2023. október 15.

Forrás: Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft.

További programok »

Önkormányzati hírek

Békéscsaba első kézből: Egy ember, két kerék, három város

Hazánkban is egyre népszerűbbek a kerékpárversenyek, egyre többen követik a világ legnagyobb körversenyeit, a Tour de France-t, a Giro d’Italia-t, a Vueltát televízión keresztül, vagy személyesen a Tour de Hongrie szakaszait. A kerékpáros túrák pedig az aktív kikapcsolódást keresők egyre kedveltebb célpontjai.
08:30
FEL