Júliusban indul a Gyulai Várszínház 57. évada

2020. június 2. 16:52 | behir

Hamarosan bejelentik a programok pontos időpontját is.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten jelentette be, hogy a szabadtéri játszóhelyeken – az aktuális járványügyi szabályok betartásával – megtarthatók a szabadtéri előadások, így a Gyulai Várszínház várszínpadán és tószínpadán is, eszerint az 57. évadot július 3. és augusztus 29. között tartják meg.

Közleményükben kifejtik: bíznak benne, hogy a jelenlegi szabályozásokon még tovább enyhítenek. A szervezők a napokban egyeztetnek még partnereikkel és meghirdetik többek közt a négy bemutatóval Shakespeare-előadásokkal, Erdélyi Héttel, Népzenei és Világzenei Fesztivállal, Jazz Fesztivállal, Márai Sándor Napokkal, történelmi előadásokkal, musicalekkel, operettekkel, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szóló, hagyományosabb jellegű, de színházi ínyenceknek is kedvére való előadásokkal operáló évadot.

További programok »

Gyula

Térzene és megemlékezés Gyulán

A Térzene Program újabb állomásaként ezúttal a Farkas Fúvósötös adott komolyzenei koncertet Gyulán, a Várkertben. A koncert előtt nem sokkal pedig a Gyulai Október 23. Alapítvány helyezett el koszorút a vár falán a pozsonyi csata emlékére.
2020. július 4. 19:25
FEL