Jubilál az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

2022. október 22. 07:29 | behir.hu

Idén ünnepli fennállásának 120 éves évfordulóját az orosházi Vörösmarty Mihály iskola intézménye, a volt 3. Számú Általános Iskola.

Az évfordulót méltó módon versenyekkel, kiállításokkal, gálaesttel, valamint egy családi nappal is ünnepelték. Erdős Norbert országgyűlési képviselő Dávid Zoltán polgármesterrel látogatott el az intézménybe, ahol Orosz László igazgató mesélt az intézmény múltjáról és jelenéről.
– Büszkék vagyunk rá, hogy idestova közel 70 éves az iskola hazai és nemzetközi berkekben is elismert ének-zene tagozata, továbbá, hogy már 30 éve elindult az intézményben az emelt szintű informatikai oktatás. Igazgató úrral beszélgettünk a Békéscsabai Tankerületi Központ, illetve az iskola fenntartójának és működtetőjének anyagi forrásaiból az ez év tavaszán megvalósult felújítási munkálatokról, melyek során a régi iskolaépület vízszigetelését és homlokzatfelújítását végezték el. Öröm volt végigsétálni a folyosókon, megtekinteni a rég- és közelmúlt eseményeit is – fogalmazott Erdős Norbert a hivatalos közösségi oldalán.  

További programok »

Itthon

Nem mindegy, mit viszünk a poggyászban! – Kisokos a NAV-tól

Nyaralás előtt adódhat a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni. Milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó, ha ismeri a szabályokat. Íme, a legfontosabbak.
15:52
FEL