Jótékonysági nyílt nap lesz február 11-én a koraszülöttekért!

2023. január 27. 15:12 | Csiffáry Zsuzsanna

Az idei évet egy jótékonysági kampánnyal indítja a Lívia Fodrászszalon, amelynek célja a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatása. A karitatív program része, hogy a szalonba betérők szabadon eldönthetik mekkora összeggel szeretnék támogatni a szervezet munkáját. A fodrászat február 11-én nyílt napot is szervez, amelyen a regisztrált jelentkezők szolgáltatást kapnak.

Pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány és a Lívia Fodrászszalon vezetősége a Bartók Béla út 19. szám alatt. Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnöke kiemelte, nagyon fontos minden segítség, amelyet a szervezet kap. 

– Mérhetetlenül hálás vagyok ezért a kezdeményezésért, és alig tudom szavakba önteni, mennyire örülök annak, hogy egyre több civil segítséget kapunk. Számomra ez egy visszajelzés, hogy Békés megyében is tisztában vannak azzal, mennyi koraszülött jön napvilágra. Minden fillérnek nagyon örülünk, hiszen minden összeget amit kapunk, gyógyszerekre és egyéb eszközökre költünk. Például az egyszer használatos lélegeztetőgépek nélkülözhetetlenek az életmentésben, és egy ilyen szerkezet minimum 70 000 forint, továbbá tudjuk rendezni az üzemanyagköltségeket is – nyomatékosította a behirnek dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed. 

Recskiné Bunzel Lívia, a Lívia Fodrászszalon vezetője és mesterfodrásza mindenkit bíztat a részvételre. 

Február 11-én lesz a jótékonysági programunk nyílt napja, amelyre várjuk a jelentkezőket. Az ezen a napon befolyt összeget felajánljuk a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára. Nagyon fontos munkát végeznek, és ezzel is szeretnénk példát mutatni másoknak, hogy figyeljenek oda a tevékenységükre. Aki erre a napra regisztrál és jelentkezik, egy negyedórás egyéni stílustanácsadással látom el személyesen. Ezután az egyik kollégám hajápoló kezelésben részesíti vendégünket, majd egy beszárított frizurával zárjuk a személyreszabott programot – hangsúlyozta Recskiné Bunzel Lívia. 

Galéria

További programok »

FEL