Javítási lehetőség

A Budaörs ellen győznének a csabai kézisek.

A rájátszás első hazai mérkőzésére készül az EUbility Group – Békéscsabai Előre NKSE együttese, amely szerdán 18 órától a Budaörs KC csapatát fogadja bajnoki találkozón a városi sportcsarnokban. 

Csapatunk Mosonmagyaróváron kezdte meg a bajnokság utolsó szakaszát, és sima, nyolcgólos vereséggel volt kénytelen hazatérni. Ezzel az eredménnyel az Óvár beérte a tabellán a lila-fehéreket, így egyaránt 7-7 ponttal áll a két alakulat. Szerdán viszont máris ki lehet javítani a pénteki fiaskót, ráadásul a Budaörssel szemben törleszteni valója is van a csabai lányoknak, hiszen a két csapat januári összecsapásán meglepetésre a hazaiak le tudták győzni a lilákat. 

– A gondjaink csak sokasodtak a héten, hiszen a pénteki mérkőzés után Dajka Bettina Achillese is begyulladt, a fiatal Deák Vivien bokasérülést szenvedett, így a frissen megsérült Tóth Sárával, és a korábbi maródiakkal Walfisch Mercédesszel és Mihálffy Adriennel együtt összesen öt, középső poszton bevethető játékosunk esett ki – elemezte a sérültek listáját Szabó Károly.

A megbízott edző szerint a játék majdnem minden elemében előre kell lépniük a pénteki összecsapáshoz képest, de ami a legfontosabb, hozzáállásban és csapatjátékban kell a maximumot nyújtani, mert ilyen nehéz szituációból csak összefogással lehet eredményesen kijönni. A találkozó 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.
 

Forrás: Békéscsabai Előre NKSE

Megosztás:

Címke: , ,