Javaslatokat várnak nemzetiségi kitüntetések adományozására

2021. október 17. 13:29 | behir

Békéscsaba nemzetiségi önkormányzatai javaslatokat várnak arra, hogy idén kik kapjanak nemzetiségi kitüntetéseket.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata a „Békéscsaba Lengyelségéért” kitüntetés adományozására javaslatokat vár.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek: a nemzetiségi önkormányzat képviselői, a lengyel szervezetek, a lengyel önszerveződések, közösségek. A javaslatnak tartalmaznia kell: az ajánlott személy, vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység, vagy alkotás részletes ismertetését és méltatását.

A javaslat beküldési határideje: 2021. november 15.

A javaslatot a következő címre kell beküldeni: Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata, %600 Békéscsaba, Szent I. tér 8., Leszkó Malgorzata elnök részére.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata a „Békéscsabai Romákért” kitüntetés adományozására javaslatokat vár.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek a nemzetiségi önkormányzat képviselői, roma szervezetek, roma önszerveződések, közösségek, civil szervezetek, intézmények, magánszemélyek. A javaslatnak tartalmaznia kell: az ajánlott személy, vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység, vagy alkotás részletes ismertetését és méltatását.

A javaslat beküldési határideje: 2021. november 1.

A javaslatot a következő címre kell beküldeni: Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata, 5600 Békéscsaba, Szent I. tér 8., Kovács Erzsébet elnök részére.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata a „Békéscsaba Románságáért” kitüntetés adományozására javaslatokat vár.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek: a nemzetiségi önkormányzat képviselői, román szervezetek, román önszerveződések, közösségek, a Békéscsabai Román Ortodox Egyház Tanácsa, magánszemélyek. A javaslatnak tartalmaznia kell: az ajánlott személy, vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység, vagy alkotás részletes ismertetését és méltatását.

A javaslat beküldési határideje: 2021. november 1.

A javaslatot a következő címre kell beküldeni: Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata, 5600 Békéscsaba, Szent I. tér 8., Juhász Tivadar elnök részére.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata a „Békéscsaba Szlovákságáért” kitüntetés adományozására javaslatokat vár.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek: a nemzetiségi önkormányzat képviselői, szlovák szervezetek, szlovák önszerveződések, közösségek, egyházak, magánszemélyek. A javaslatnak tartalmaznia kell: az ajánlott személy, vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység, vagy alkotás részletes ismertetését és méltatását.

A javaslat beküldési határideje: 2021. november 1.

A javaslatot a következő címre kell beküldeni: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata, 5600 Békéscsaba, Szent I. tér 8., Kiszely András elnök részére.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata a „Békéscsaba Német Nemzetiségi Kultúrájáért” kitüntetés adományozására javaslatokat vár.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek: a nemzetiségi önkormányzat képviselői, német szervezetek, német önszerveződések, közösségek, egyházak, civil szervezetek, intézmények, magánszemélyek. A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy, vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység, vagy alkotás részletes ismertetését és méltatását.

A javaslat beküldési határideje: 2021. november 1.

A javaslatot a következő címre kell beküldeni: Békéscsaba Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata, 5600 Békéscsaba, Szent I. tér 8., Bíró József elnök részére.

További programok »

FEL