Javaslatokat várnak arra, ki kapjon Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést

2018. július 4. 10:25 | behir

Felhívás Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése által adományozható „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés javaslattételre.

 

Az adományozás módját, feltételeit és a kitüntetés pontos leírását Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének a helyi kitüntetésekről szóló 20/2005. (VII. 14.) önkormányzati rendelete szabályozza.

 

A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység vagy alkotás részletes ismertetését, méltatását.

 

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek Békéscsaba Megyei Jogú Város önkormányzati képviselői, a nemzetiségi önkormányzatok, a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Szociális és Egészségügyi Bizottsága, a Békéscsaba városban működő, a szociális ellátás területén tevékenykedő intézmények, illetve azok közösségei, valamint civil szervezetek.

 

A javaslatokat 2018. augusztus 15. napjáig kell beküldeni a Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szociálpolitikai Osztályára (5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17.). A kitüntetés odaítéléséről Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése dönt.

 

 

További programok »

FEL