Javaslatokat várnak arra, hogy ki kapjon Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést

2021. június 17. 06:11 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése által adományozható „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés javaslattételre. Az adományozás módját, feltételeit és a kitüntetés pontos leírását Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének a helyi kitüntetésekről szóló 7/2021. (III. 22.) önkormányzati rendelete szabályozza.

A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység vagy alkotás részletes ismertetését, méltatását.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehet Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere, Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármesterei, Békéscsaba Megyei Jogú Város önkormányzati képviselői, Békéscsaba Megyei Jogú Város jegyzője, a város területén működő helyi nemzetiségi önkormányzatok, a Közgyűlés szociális ügyekkel foglalkozó bizottságának nem képviselő tagjai, a városban szociális ellátást végző intézmények vezetői, a városban szociális ellátást végző intézmények fenntartói, a városban szociális ellátást végző intézmények munkahelyi kollektívái, a Békéscsabán székhellyel vagy telephellyel rendelkező – bíróság nyilvántartásba vett – civil szervezetek.

A javaslatokat 2021. augusztus 31. napjáig kell beküldeni a Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szociálpolitikai Osztályára (5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17.). A kitüntetés odaítéléséről Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése dönt.

További programok »

Itthon

Célegyenesbe érkezett az Év Kiváló Magyar Méze Verseny

Immár 11. alkalommal szervezték meg az Év Kiváló Magyar Méze versenyt. A megmérettetés december 4-én „fordult rá” a célegyenesre, a zsűri közel 40 mintából választja ki a hét kategóriagyőztest és ezek közül azt is, amelyik az év kiváló méze megtisztelő címet viselheti.
13:09
FEL