Játékgyűjtéssel folytatódik az akciósorozat

2017. április 4. 09:44 | Kovács Dávid

A Békéscsabai Előre NKSE a tavaszi idény hazai bajnoki mérkőzéseihez igazodva „Szurkolj, segíts!” címmel jótékonysági sorozatot hirdetett. 

Az első alkalommal, a január 21-i, Ferencváros elleni meccs előtt ruhaadományokat gyűjtöttek a szurkolók, aztán február 17-én, a Debrecen elleni mérkőzést megelőzően véradással segítettek a betegeken. Az akció - amelyet az elsők között támogatott felajánlásával Herczeg Tamás egyesületi tag, a kezdeményezéshez a kezdetektől csatlakozó Önkormányzat szociális tanácsnoka - tovább folytatódik.

Április 8-án, szombaton újabb hazai mérkőzés vár a csabai kézis lányokra, a Kispest csapata érkezik a megyeszékhelyre. Erre a napra játékgyűjtést hirdetnek a szervezők, várják a drukkerektől a labdákat, sporteszközöket, társasjátékokat, könyveket, játékokat, amiket már nem használnak, amikre már nincs szüksége a családnak, de másoknak örömet okozhat. A gyűjtőpontot a városi sportcsarnok „A” oldali aulájában lesz állítják fel, ahol a szervezők szombaton 14 órától fogadják a felajánlásokat.

Az adományok szétosztásában a békéscsabai oktatási, egészségügyi és a szociális intézmények is segítenek majd.

További programok »

FEL