Ittas volt, elütötték

2019. június 19. 16:55 | behir

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

Mezőberényben, a Vésztői úton, 2019. február 1-jén 19 óra 45 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött a vele azonos irányba haladó kerékpáros férfinak. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. A Szeghalmi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást az autós ellen, aki nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. A 29 éves mezőberényi férfi gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy a sötétben későn vette észre a kerékpárost. A balesetet szenvedett biciklissel szemben szabálysértési eljárás indult, mert az igazságügyi szakértő megállapította, hogy az ittassága miatt a biztonságos közlekedésre alkalmatlan állapotban volt, emellett pedig nem az út szélén kerékpározott.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. június 18-án továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

140 diák írt központi felvételit Békéscsabán

Általános iskolás nyolcadikosok írtak középiskolás felvételit matematikából és magyar tantárgyakból szombaton délelőtt. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában 140 diák igyekezett tudásának maximumát adni
2020. január 20. 19:58
FEL