Ittas volt az autós, ő is és utasa is súlyosan megsérült

2022. március 18. 15:20 | behir

Letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Békéscsaba külterületén. A jármű vezetőjéről kiderült, hogy ittas volt. Ő és utasa is súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget 2021. szeptember 28-án éjfél előtt néhány perccel Békés megyében. Békéscsaba külterületén egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, lesodródott az útról és fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője és utasa is nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a megsérült autósnál orvosi vizsgálatot és mintavételt kezdeményeztek, hogy kiderüljön, történt-e nála vezetés előtt alkoholfogyasztás. Az eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a 39 éves kaszaperi férfi úgy közlekedett, hogy a szervezetében alkohol volt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2022. március 17-én továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Kék hírek

Békéscsabai osztály pénzét sikkasztotta az egyik szülő

Kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 57 éves büntetett előéletű mezőkovácsházi nő ellen, aki eltulajdonította a rábízott osztálypénzt.
15:20
FEL