Ittas vezetés és jogosítvány nélküli vezetés miatt kellett felelniük többeknek

2022. február 15. 12:01 | behir.hu

Íme a hétfői, Békés megyei rendőrségi mérleg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság február 14-én őrizetbe vett egy nőt, akinek a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el a körözését. 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szintén a hét első napján állítottak elő és vettek őrizetbe egy csabacsűdi férfit. A 30 éves férfit korábban eltiltották a járművezetéstől, ennek ellenére vezetett, ezért büntetőeljárás indult ellene – számolt be róla a rendőrség.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy veszprémi férfit, mert jogosítvány nélkül személygépkocsit vezetett. A rendőrök Újkígyóson, a Gerendási utcában igazoltatták és a szabálysértésért három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett az 53 éves férfi ellen büntetőeljárás is indult, mert a gyanú szerint ittasan vezetett.

A veszprémi férfi mellett további két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök a hét első napján Békés megyében. Egyiküket Kétsopronyban állították le, ő személygépkocsit vezetett, a másik algyői férfi tehergépkocsival volt, és Mezőberényben ellenőrizték a rendőrök. Mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

További programok »

Kék hírek

Békéscsabai osztály pénzét sikkasztotta az egyik szülő

Kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 57 éves büntetett előéletű mezőkovácsházi nő ellen, aki eltulajdonította a rábízott osztálypénzt.
15:20
FEL