Ismét születésnapra hív a Csaba Center

2018. november 22. 19:19 | Horváth Szabolcs

Lassan nagykorúvá érik a Csaba Center. November 24-én, szombaton ünnepli 17. születésnapját a békéscsabai bevásárlóközpont, amely már reggel megtelik zsonglőrökkel, bűvészekkel, gólyalábasokkal, akik folyamatosan szórakoztatják a vásárlóközönséget - mondta a sajtótájékoztatón Hrabovszki György. A bevásárló központ igazgatója hozzátette: a színpadi programok délután indulnak el, többek közt a Miss Alpok Adria Békés megye Szépe döntője és a Center Szépe megmérettetés is útjára indul. De persze idén is kiemelt szerep jut a hazai könnyű zene sztárjainak. Lesz Irigy Hónaljmirigy és Animal Cannibals koncert is.

 

 

– Hat órakor hatalmas torta gördül majd be, egy több mint 2 mázsás 2018 szeletes csodálatos tortaköltemény. Balogh László mestercukrász készíteti a számunkra. És természetesen zajlik majd tovább a színpadi program: a különböző táncegyüttesek, táncstúdiók bemutatkozását követően lesz majd a Miss Alpok Adria eredményhirdetésére, este nyolc órától pedig Szűcs Judit szórakoztatja a közönséget nyilatkozta Hrabovszki György a Csaba Center igazgatója.

További programok »

Gazdaság

Még egy hónapig lehet SMS-ben is kérni az szja-bevallások postázását

Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.
2020. február 17. 11:20
FEL