Ismét Nagy Olvasási Kihívás Gyulán

2018. február 20. 10:07 | behir

A nagy érdeklődésre való tekintettel a gyulai Mogyoróssy János Városi Könyvtár idén is meghirdeti olvasási játékát, a Nagy Olvasási Kihívást. A vetélkedő részvevőinek megadott szempontok alapján huszonöt könyvtári könyvet kell elolvasniuk 2018. szeptember 30-ig. A legügyesebbeket ajándékkal jutalmazzák - számolt be a Gyulai Hírlap.

A versenykiírásnak megfelelően az elolvasott könyveknek más-más kategóriába kell tartozniuk. Érdemes odafigyelni arra, hogy az egyes kategóriák átjárhatatlanok. Segítségképpen a könyvtár két ajánlólistát is készített, egyet a felnőtteknek, egy másikat a fiataloknak. A javasolt kötetek közé a szakemberek olyan regényeket is felvettek, amelyekben a főhősök repülnek, amelyeknek a cselekménye egy szigeten játszódik, de akad köztük sci-fi, és nagyon friss, még ropogós történet is.

Fontos részlet, hogy a nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik érvényes olvasójeggyel rendelkeznek. Ez helyben is kiváltható, ha még nincs meg. Nevezéskor a jelentkező kap egy regisztrációs lapot, amelyre felkerül a kölcsönvett könyv címe, és a kategória, amelyhez a kiadvány tartozik, teljesítéskor pedig a könyvtáros igazolása.

Mindazok, akik a megadott feltételek szerint olvassák ki a huszonöt könyvet, a játék végén értékes ajándékokat nyerhetnek. Az eredményeket októberben, az Őszi Könyvtári Héten hirdetik ki.

Forrás: Gyulai Hírlap

További programok »

Itthon

FEL