Ismét ételt osztott Békéscsabán az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

2019. március 17. 09:31 | behir

Hetekig tartó gyűjtés eredményeként szombaton ismét ételosztást tartott az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete Békéscsabán, a VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtárában.

 

A Krisna-tudatú hívők már három évtizede segítik a rászorulókat meleg étellel és alkalmanként tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokkal. Missziójukhoz lelkes békéscsabaiak is csatlakoztak, akik élelmiszer- és pénzadományokat gyűjtöttek, ebből először idén januárban, majd március 16-án szerveztek ételosztást.

Most 108 csomagot osztottak ki, több mint kétszáz embert segítve, köztük az Esély Pedagógiai Központ nehéz körülmények között élő tanulóit is.

A program részeként a gyermekes családok a Bábgyalogló Művészfalu és Bábszínház mesemondó előadásán vehettek részt, és volt büfé is a helyszínen, szendvicsekkel, gyümölccsel, édességgel, fánkkal.  A támogatóknak köszönhetően pedig igazán tartalmas, több mint tíz kilogrammos tartós élelmiszereket tartalmazó csomag is jutott ezen a napon azoknak a családoknak, akiknek ez valódi segítséget jelentett.

Az alapítvány a szándékai szerint a továbbiakban is folytatja a gyűjtést és az ételosztást.

 

 

 

FEL