Iparkamara: Újraindul a személyes tanácsadás

2020. június 1. 13:44 | behir

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara visszatér a megszokott formákhoz, ismét személyesen fogadja ügyfeleit. A térítésmentes szolgáltatásaink igénybe vételéhez előzetesen lehet időpontot foglalni a +36-66/324-976 telefonszámon.

Számviteli és adótanácsadás: minden páros héten, szerdán 8.30-tól 13 óráig

A kamarával szerződésben álló okleveles könyvvizsgáló és adótanácsadó útján, rendszeres ügyfélfogadáson segítik a vállalkozásokat számvitel és adózás területén konzultációval, általános tájékoztatással. A tanácsadás keretében a szakértő meghallgatja az ügyfelet, áttekinti a rendelkezésre álló dokumentumokat és ezek alapján tájékoztatást ad az alkalmazandó jogszabályok megfelelő jogszabályhelyeiről (alapszolgáltatás), és ezen túlmenően konkrét megoldási/könyvviteli, elszámolási megoldásra is javaslatot tesz (önkéntes kamarai tagi szolgáltatás).

Jogi tanácsadás: minden páros héten, pénteken 8.30-tól 13 óráig.

A kamarával szerződésben álló ügyvédi iroda útján rendszeres ügyfélfogadáson segítik a vállalkozásokat bármely jogi – bírósági vagy hatósági – kérdésben konzultációval, általános segítségnyújtással, tájékoztatással. A jogsegélyszolgálat keretében az ügyvédi iroda felveszi a tényállást, ennek során meghallgatja az ügyfelet, megszemléli a rendelkezésre álló iratokat. Ezt követően közli jogi álláspontját, tájékoztatást ad arról, hogy a tényállás alapján az ügy mely jogság körébe tartozik, arra vonatkozóan milyen megoldás létezik, mi a jogérvényesítés fóruma (bírósági eljárás, hatósági eljárás, mediáció).

 

További programok »

FEL