Ingyenes wifire pályázhatnak a kávézók és panziók

2021. június 13. 17:32 | behir

Július 2-ig várják a jelentkezéseket, a nyertes panzió közel 2 millió forint, a kávézó pedig 300 ezer forint értékű csomagot kap.

Pályázatot indít június 7. és július 2. között az ALEF és a Cisco Magyarország, hogy teljes körű wifi-felméréssel, valamint a szükséges eszközökkel segítse a pandémia idején bajba jutott, vendéglátásban működő vállalatokat.

- Úgy érezzük, hogy a koronavírus által okozott globális problémára globális összefogással kell reagálnunk - mondta Szabados Attila, az ALEF Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette:

- Mivel a turizmus és a vendéglátás a két leginkább érintett terület, mindenképp szerettünk volna a Cisco Magyarországgal közösen, saját tudásunkkal és eszközeinkkel segíteni ezen vállalkozások fellendítését. A megbízható és stabil wifi mára kulcsfontosságú szolgáltatás lett, de számos helyen még mindig kihívást jelent. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy szakemberek által végzett felmérést követően felvázolunk egy eszközbeszerzési tervet, amit a Cisco jóvoltából le is szállítunk, valamint telepítünk is a nyertes cégeknek - fogalmazott.

A kifejezetten panziók és kávézók számára kiírt pályázattal személyre szabott, akár 1 800 000 forint értékű, prémium minőségű Cisco eszközökből álló wifi-csomagot nyerhetnek a vállalkozások az ALEF csapata segítségével.

- Tisztában vagyunk azzal, hogy minden cég, aki megpályázza, megérdemelné a fejlesztést, így biztosan nehéz lesz a döntés. A pályázat során bekért adatok alapján egy szakmai zsűri bírálja el, hogy ki lesz a két nyertes cég, de minden jelentkezőt igyekszünk segíteni a jövőben egyedi kedvezményekkel, szakértő tanácsokkal - mondta Szabados Attila.

Kik jogosultak a pályázatra?

A pályázatra olyan panziók és kávézók tulajdonosai és üzemeltetői nevezhetnek, akik szeretnék vezeték nélküli internet hálózatukat fejleszteni annak érdekében, hogy vállalkozásuk versenyképességét növelni tudják a modern, prémium wifi-eszközök nyújtotta lehetőségek által.

Meddig tart a pályázat?

2021. június 7. és július 2. között van lehetőség nevezni a pályázatra.

Mi alapján történik a kiválasztás?

A pályázati időszak lezárulta után az ALEF és a Cisco szakembereiből álló zsűri az összes beérkezett pályázatot megvizsgálva választja ki a kategóriánkénti 1-1 győztest.

Mit nyerhet?

A pályázat fődíja egy teljes körű wifi-felmérés, valamint egy Cisco eszközökből álló wifi-hálózat kiépítése.

Panziók
A nyertes panzió szükségleteit az ALEF mérnöki csapata felméri, majd a vállalkozás igényeire szabott, prémium minőségű Cisco eszközökből álló csomagot biztosít számára legfeljebb 1 800 000 forint értékben.

Kávézók
A nyertes kávézó szükségleteit az ALEF mérnöki csapata felméri, majd a vállalkozás igényeire szabott, prémium minőségű Cisco Meraki eszközökből álló csomagot biztosít számára legfeljebb 300 000 forint értékben.

Jelentkezni itt lehet.

 

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

További programok »

FEL