Ingyenes korcsolyázás és jégpályák éjszakája a Csabai Rendezvénypajtában

2019. január 18. 18:26 | Kovács Andrea

A Csabai Rendezvénypajtában található korcsolyapálya is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség Helló Tél kampányához. Január 15 és február 28 között minden szombaton és vasárnap délután másfél órára ingyen lehet a használni a korcsolyapályát. Január 19-én pedig a Jégpályák éjszakájához is kapcsolódnak.

 

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség azzal a céllal hozta létre kampányát, hogy a turisztikai úticélok téli akcióit bemutassák és minél többen csatlakozzanak ezekhez. A Csabai Rendezvénypajtában található korcsolyapályánál igyekeznek az évszaknak megfelelő ingyenes közösségi programokat szervezni. A téli időszakban hétvégente 12.30 és 14 óra között  ingyen vehetik igénybe a korcsolyapályát a hozzájuk látogatók. Egyedül csak a korcsolyabérlésért kell fizetni a szokásos díjat– mondta el Kiss Roland szervező.

 

 

A Csabai Rendezvénypajta a Magyar Jégkorong Szövetség  által meghirdetett Jégpályák Éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez is csatlakozik. Január 19-én 14. 30-tól kedvezményes belépővel és bérletvásárlási lehetőséggel, este pedig jégdiszkóval is várják a látogatókat.

További programok »

Sport

Bora távozik, Szatmári és Uram újra lilában

Bora György négy szezon után elhagyja a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapatát – jelentette be a csabai klub hivatalos oldalán, hétfőn. Az egyesület ezzel párhuzamosan megerősítette a korábban megjelent hírt, mely szerint a korábban két szezont a liláknál töltő Szatmári István ismét a viharsarki csapatban játszik majd. A Vasas pedig közölte, hogy Uram János a következő szezont a csabai gárdánál tölti kölcsönben.
2024. június 24. 18:37
FEL