Infrastrukturális fejlesztésekre készülnek Mezőkovácsházán

2023. december 15. 18:49 | behir.hu

Mezőkovácsháza Város Önkormányzata a település csapadékvíz elvezetési rendszerének kialakítását, a belterületi zöld infrastruktúra és kerékpárút fejlesztését, továbbá a művelődési ház felújítását tűzte ki célul. A beruházás mértéke 500 millió forint.

A mezőkovácsházi Városházán tartották a TOP_Plusz-1.2.1-21-BS1-2022-00019 azonosítószámú, "Komplex infrastrukturális fejlesztés Mezőkovácsházán" megnevezésű projekt nyitó rendezvényt. A beszédek sorát Csepreghy Elemér polgármester úr kezdte, aki köszöntőjében kihangsúlyozta, mennyire üdvözölendő, hogy sűrűn szervezett az Önkormányzat projekt nyitó, vagy záró rendezvényeket az idei évben. Őt követte Erdős Norbert országgyűlési képviselő úr, aki kiemelte és megállapította: Mezőkovácsháza jó úton jár.

A projekt részleteit Moldován Attila, a Kövimet KFT. ügyvezetője ismertette. Kifejtette, hogy a jövőben 500 millió forint értékben, 4 fő tevékenységi körben tartalmaz fejlesztéseket Mezőkovácsházán a fenti projekt. Kék és zöld infrastruktúrafejlesztés mellett kulturális és fenntartható közlekedésfejlesztés is kezdetét veszi hamarosan, melyről természetesen folyamatosan értesítjük és tájékoztatjuk majd a lakosságot. Az esemény pezsgős koccintással és ebéddel ért véget. Albertus László alpolgármester pohárköszöntőjében a múltat is méltatta, valamint kiemelte, hogy a jelen milyen szinten hatással van a jövőnkre is.

Forrás: Mezőkovácsháza Város Önkormányzata

Galéria

További programok »

FEL