Indulhat a játék

2016. július 8. 16:18 | behir.hu

Újabb játékot hirdetnek a Csaba kártya tulajdonosoknak - július 9-étől felfedező játék indul. Akik július 24-ig összegyűjtenek 10 pecsétet a különböző elfogadóhelyekről, részt vehetnek a nyereményjátékban. A beküldők között 10 alkalmas Árpád fürdő bérletet sorsolnak majd ki, melynek időpontja július 26. lesz.

Február 1-jén indult útjára a Csaba kártya, amely nem csak a helyi érzést hivatott erősíteni az itt lakókban, hanem a vásárlási kedvet is növelni kívánja a városban. A Csaba kártya egy ingyenes kedvezménykártya, amely10 évig érvényes és a békéscsabai lakó- és tartózkodási hellyel rendelkező, 14. életévüket betöltött személyek igényelhetik. Az arra jogosultak a városházán vagy a Csaba Center első emeletén található információs pultnál kérhetik kártyájukat.

Mára 125 elfogadóhelyen használhatják a kártyatulajdonosok a kedvezményeket és az eltelt hónapokban összesen 8000 kártya talált gazdára, de a polgármester elmondta, ez a szám napról napra emelkedik.

- Egyre népszerűbb a kezdeményezés, a város számos pontján várják kedvezmények a kártyatulajdonosokat és az ötletgazdák most is azon dolgoznak, hogy még több helyen lehessen használni - fogalmazott Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

A napokban pedig újabb játékot hirdettek a Csaba kártya tulajdonosoknak. Július 9-étől indul útjára a felfedező játék. Az akció részleteit a polgármester kabinetvezetője ismertette.

- Akik július 24-ig a különböző elfogadóhelyekről összegyűjtenek 10 pecsétet, részt vehetnek a nyereményjátékban. A beküldők között július 26-án pedig két darab 10 alkalmas Árpád fürdő bérletet sorsolnak majd ki - tudtuk meg Szántó Zsolttól.

A Polgármesteri Hivatal kabinetvezetője elmondta a cél most is az, hogy a csabaiak a város üzleteiben vásároljanak.

A kedvezmények mértékéről, az elfogadóhelyekről és a felfedező játék részleteiről a kártya honlapján, vagy a közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

 

FEL